Trots op mijn nichtje en haar mooie winkel

Rated 5 out of 5
24 mei 2022

Ik woon zelf niet in de buurt van SamSam, maar kom er wel af en toe. Ff bijkletsen met mijn nichtje maar ook snuffelen tussen de mooie 2e hands kleding. Het zou toch té jammer zijn als zo’n mooie leuke frisse maar vooral milieu bewuste winkel moet verdwijnen!!!!

Yvonne

SamSam is onmisbaar voor het dorp

Rated 5 out of 5
22 mei 2022

SamSam is een leuke winkel met een ruim aanbod aan kleding, duurzame producten, speelgoed etc. Het zou toch zonde zijn dat dit fantastische pand en iemand met zoveel passie voor de zaak weg zou moeten gaan? Juist het behouden van dit soort winkels die voor iedereen toegankelijk zijn, maakt het dorp Zwartsluis zo aantrekkelijk voor toerisme.
Het zou fijn zijn dat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat deze winkel blijft bestaan!

Nicole

Samsam mag niet vertrekken!

Rated 5 out of 5
21 mei 2022

Als deze mooie winkel vertrekt, mis je een winkel met een ontmoetingsplek, een winkel waar zowel de kleine als grotere portemonnee prima uit de voeten kan, een winkel met de blik op de toekomst, op milieu en duurzaamheid, een opleidingsplek. Vertrek is een groot gemis!! Nee, samsam moet blijven!

Jackelien

Duurzaamheid moet beloond blijven

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

In deze tijd is het heel normaal om kleding en spullen maar weg te gooien. Mensen als Leontien proberen dit te voorkomen door kleding, schoenen en accessoires een 2e leven te geven en zo de wereld een stukje duurzamer te maken.
Het zou zo jammer zijn als dit verdween, ik snap dat niet iedereen het geld kan missen…maar door berichtjes te delen, een recentie te schrijven, de winkel aan te bevelen bij of door je opbrengst van de verkochte kleding te doneren kun je ook helpen!
Laat SamSam blijven!

Mirjam

Samsam moet blijven

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Het is een leuke winkel met een enthousiaste verkoopster. En het zou eeuwig zonde zijn als het weer leeg komt te staan.

Ilona
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%