Het einde van een bewogen jaar is in zicht. Dat betekent ook dat Pakjesavond en Kerstmis steeds dichterbij komen. Zoek je een bijzonder en origineel geschenk om jouw naasten mee te verrassen? SamSam biedt de komende periode, tijdens de DuurSAMe Cadeau Weken, speciaal samengestelde cadeaupakketten aan. Leuk én duurzaam!

SamSam zet zich in voor een zo duurzaam en circulair mogelijke samenleving, waarbij we de grote hoeveelheid afval op aarde sterk verminderen. Naast de verkoop van kwalitatief hoogstaande gebruikte kleding doen we dat met een duurzaam aanbod aan cadeaupakketten. Met daarin producten die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn geproduceerd.

Veel verschillende cadeaupakketten

Denk bijvoorbeeld aan verschillende verzorgingspakketten, met zeep van Happy Soap en Werfzeep en scheerzeep met een fraai scheermes. Pakketten met een do-it-yourself te bouwen bijenhotel, een voedingsrijke ‘zaadbom’ voor bijen en vrolijke bijensokken van Many Mornings. Maar ook duurzame make-up-pakketten van Toot. Of een speciaal koffiepakket, met fairtrade Blacklock-koffiebonen van Marcelino, een Chilly’s koffiebeker en gave ‘mismatched’ sokken met koffieprint.

DuurSAMe kerstpakketten

Mogelijkheden te over dus! Stel je liever zelf wat samen? Ook dat is mogelijk bij SamSam. Geef je wensen door en we maken er een uniek en feestelijk cadeaupakket van. Daarnaast denken we graag mee voor het samenstellen van duurSAMe kerstpakketten voor bedrijven. Al dan niet aangevuld met een Sluziger cadeaubon van de plaatselijke Handelsvereniging of producten van andere winkeliers in ons dorp. Geef zo een uniek én lokaal kerstpakket aan jouw medewerkers!

Welkom bij SamSam!
We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door onze ‘duurSAMe’ cadeaupakketten! Wil je meer weten, de producten met eigen ogen bekijken of zelf een cadeaupakket samenstellen? Breng een bezoek aan SamSam in Zwartsluis. Ook kun je bij ons een persoonlijke wensbox met jouw favoriete cadeaus samenstellen? Zo kiezen jouw naasten altijd hét perfecte cadeau(pakket) voor jou uit, bijvoorbeeld voor Kerstmis. We zien je graag tijdens onze DuurSAMe Cadeau Weken!