Zo kleurrijk als het servies van Rice, zo veel aandacht heeft het Deense merk voor mens en milieu. Tel daar de hoge kwaliteit en bestendigheid bij op en duidelijk is dat Rice perfect aansluit bij de missie van SamSam. Benieuwd naar het vrolijk makende servies van Rice? Bezoek dan onze winkel tijdens de ‘DuurSAMe Servies Weken’!

Precies een half jaar zijn we nu bezig met onze ‘duurSAMe’ themaweken, waarin we iedere maand duurzame producten uit ons assortiment in de spotlights zetten. We vragen daarbij aandacht voor een ‘duurSAMere’ manier van leven, het tegengaan van verspilling en het tot het uiterste oprekken van de houdbaarheid van producten.

Productie in ontwikkelingslanden

Deze weken staat SamSam dus in het teken van servies en in het bijzonder Rice. Dit maatschappelijk betrokken merk heeft het hart op de juiste plek. Ze produceren hun producten namelijk zo milieuvriendelijk mogelijk. Dat doen ze voor een groot deel in ontwikkelingslanden, met grote aandacht voor de mensen die hun producten maken. Rice zorgt dat zij op een veilige manier kunnen werken, tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden. Ook zet Rice zich in voor verschillende sociale projecten over de hele wereld, die mensen in nood steunen.

Onbreekbaar en slijtvast

Een ander belangrijk aspect van Rice is de hoge kwaliteit van het servies. Het is gemaakt van melamine, dat vrijwel onbreekbaar is. Het blijft ook superlang mooi in de vaatwasser. Zo kun je een lange tijd met hetzelfde setje!

Jouw dag kleuren met geluk en plezier

De missie van Rice is om ‘jouw dag te kleuren met geluk en plezier’. Gezien het kleurrijke aanbod gaat dat ook zeker lukken! In het assortiment van SamSam vind je bordjes, schaaltjes in verschillende maten, bekers en lepels van Rice: allemaal in de meest kleur- en fantasierijke designs. Eten en drinken wordt zo een echt feest!

Roestvrijstalen rietjes

Bij dit servies passen ook de roestvrijstalen rietjes van Klean Kanteen, met kleurrijke siliconen drinktuiten. En natuurlijk de herbruikbare en isolerende blikjes van Can’it; gemaakt van roestvrijstaal en 100 procent lekvrij. Perfect te gebruiken als schoolbeker. Ook hiermee stimuleren we hergebruik van producten en het verkleinen van de plastic soep.

Welkom in onze winkel!

We hopen dat je enthousiast bent geraakt over ons ‘duurSAMe’ servies! Wil je het met eigen ogen bekijken? Bezoek dan de geheel vernieuwde winkel van SamSam aan de Stationsweg in Zwartsluis. Naast ons kwalitatieve aanbod aan gebruikte kleding en duurzaam servies bieden wij ook andere duurzame (cadeau)producten aan. We zien je graag tijdens onze ‘DuurSAMe Servies Weken’!