Helaas moeten we weer de deuren sluiten en kunnen we niet op gebruikelijke manier voor je klaar staan.

Wij blijven geopend voor het afhalen van bestellingen én voor de pakketservice van DHL. Wel hebben we gedurende de lockdown aangepaste openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur en op zaterdag van 10-13 uur.

Webshop

We hebben geen webshop, maar delen veel van onze producten op social media. In de hoogtepunten op Instagram kan je per rubriek kijken wat we hebben. Om dit te bekijken heb je geen account nodig. Bestellen gaat eenvoudig door het sturen van een privé bericht, of stuur een mailtje als je geen Instagram hebt.

Cadeauservice

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? We hebben keuze genoeg en we bezorgen gratis in Zwartsluis. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Ook is het mogelijk dat we namens jou een brievenbuscadeautje naar iemand versturen of bij iemand bezorgen. Informeer via een mailtje naar de mogelijkheden.

Pas-tas

Kleding kopen vanaf een foto is natuurlijk lastig, dat beseffen wij maar al te goed. Je wilt het stofje voelen, de kwaliteit kunnen beoordelen en natuurlijk de items kunnen passen. Daarom is het mogelijk om een pas-tas te bestellen. Dit doe je eenvoudig door een mail te sturen met een zoek opdracht. Wij stellen een leuke pas-tas voor je samen en we bezorgen ‘m gratis in Zwartsluis, of je haalt de pas-tas op in de winkel.

We denken graag met je mee, help jij ons deze lockdown door te komen?

Metamorfose SamSam