Gebruikte winterkleding van hoge kwaliteit!

De feestdagen zijn weer achter de rug, 2022 is begonnen. Een periode waarin we actief bezig zijn met onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zoek je nog een mooi duurzaam voornemen én heb je winterkleding nodig? Kies dan voor gebruikte in plaats van nieuwe kleding! Zo help je verspilling tegen te gaan en de immense afvalbergen op aarde te verkleinen. SamSam staat daarom deze wintermaand in het teken van de DuurSAMe Kleding Weken. Doe je mee?

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Gebruikte winterkleding van hoge kwaliteit!

Lockdown

Metamorfose SamSam

Helaas moeten we weer de deuren sluiten en kunnen we niet op gebruikelijke manier voor je klaar staan.

Wij blijven geopend voor het afhalen van bestellingen én voor de pakketservice van DHL. Wel hebben we gedurende de lockdown aangepaste openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur en op zaterdag van 10-13 uur.

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Lockdown

Kerstmis komt eraan: verras jouw naasten met een duurSAM cadeaupakket!

Het einde van een bewogen jaar is in zicht. Dat betekent ook dat Pakjesavond en Kerstmis steeds dichterbij komen. Zoek je een bijzonder en origineel geschenk om jouw naasten mee te verrassen? SamSam biedt de komende periode, tijdens de DuurSAMe Cadeau Weken, speciaal samengestelde cadeaupakketten aan. Leuk én duurzaam!

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Kerstmis komt eraan: verras jouw naasten met een duurSAM cadeaupakket!

Feestdagen Bingo

Feestdagen Bingo

We organiseren een ouderwets spelletje Bingo. Doe je mee?

Het werkt supersimpel:

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Feestdagen Bingo

Leuke én duurzame Sint-cadeaus? DuurSAMe Speelgoed Weken bij SamSam!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar Sinterklaas maakt zich langzaamaan weer op voor zijn reis naar Nederland. Op zaterdag 13 november zetten de Goedheiligman en Pieten voet aan wal. Daarmee begint ook weer de zoektocht naar leuke cadeautjes voor de schoen en pakjesavond. SamSam staat daarom de komende periode in het teken van de DuurSAMe Speelgoed Weken!

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Leuke én duurzame Sint-cadeaus? DuurSAMe Speelgoed Weken bij SamSam!

Waarom zou je iets weggooien wat nog goed is?

Sanne Winter uit Zwartsluis komt al jaren over de vloer van SamSam, maar pas de laatste periode koopt ze daar ook kleren. “Toen Leontien met de winkel begon, bracht ik regelmatig kleding in. Dat doe ik nog steeds. En tegenwoordig kom ik dan vaak weer thuis met kleren voor de kinderen.”

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Waarom zou je iets weggooien wat nog goed is?

Kaarten die (jou laten) bloeien!

‘DuurSAMe Kaarten Weken’: kaarten die (jou laten) bloeien!

Wenskaarten gemaakt van gerecyclede oude kranten, katoenresten of zelfs landbouwafval? Dat zijn de ‘duurSAMe’ kaarten van BLOOM Your Message! Dit hippe merk wil mensen ‘verrassen en een geluksgevoel geven’, maar doet dat altijd met oog voor mens en milieu. Deze insteek sluit perfect aan bij de ‘duurSAMe’ missie van SamSam. Daarom staat onze winkel de komende tijd in het teken van de ‘DuurSAMe Kaarten Weken’! Doe je mee?

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Kaarten die (jou laten) bloeien!

‘Tweedehands kleding? Daar had ik helemaal niets mee…’

“Ik had helemaal niets met tweedehands kleding…”, lacht Mathilde Smelt, die twee jaar terug als stagiaire binnenkwam bij SamSam. Die kennismaking beviel zo goed dat ze ondertussen medewerkster is van de winkel in het centrum van Zwartsluis. “En ik heb nu ook zeker wat met tweedehands kleding…”

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor ‘Tweedehands kleding? Daar had ik helemaal niets mee…’

Fleur jouw dag op met het kleurrijke én ‘duurSAMe’ servies van Rice!

Zo kleurrijk als het servies van Rice, zo veel aandacht heeft het Deense merk voor mens en milieu. Tel daar de hoge kwaliteit en bestendigheid bij op en duidelijk is dat Rice perfect aansluit bij de missie van SamSam. Benieuwd naar het vrolijk makende servies van Rice? Bezoek dan onze winkel tijdens de ‘DuurSAMe Servies Weken’!

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Fleur jouw dag op met het kleurrijke én ‘duurSAMe’ servies van Rice!

SamSam vraagt aandacht voor hergebruik van kleding en tegengaan van verspilling

De zomer is in volle gang. We trekken allemaal onze leukste zomerse kleding aan om optimaal te kunnen genieten van de zonnige dagen. Ben je uitgekeken op die ene jurk, korte broek, shirt of sandalen? En zoek je wat anders? Overweeg dan de gebruikte maar zo goed als nieuwe kleding van SamSam. Want waarom zou je iets nieuws en duurs kopen als dat niet nodig is? Om gebruikte kleding in de spotlights te zetten, dopen wij de komende periode om tot ‘DuurSAMe Kleding Weken’!

(meer…)

Reacties uitgeschakeld voor SamSam vraagt aandacht voor hergebruik van kleding en tegengaan van verspilling