Het lijkt erop dat het originele plan om “ons” pand aan de Stationsweg te kopen niet haalbaar is. Omdat opgeven geen optie is, ben ik op zoek gegaan naar een Plan B.

In het kort is PLAN B het volgende:

Na aankoop van het hele pand verkoop ik gelijk de bovenwoning. Op dit moment ben ik in gesprek met meerdere partijen die geïnteresseerd zijn om de bovenwoning te kopen, dit lijkt zeer zeker kans van slagen te hebben. Daarmee hoef ik alleen het winkelgedeelte te financieren, waardoor het benodigde bedrag veel lager is.

Op dit moment zijn er 182 participaties verkocht, wat goed is voor €91.000. Er is nog bijna €50.000 toegezegd maar nog niet daadwerkelijk gekocht. Met dat bedrag erbij krijg ik de financiering zeker voor elkaar.

Help mee en draag je steentje bij

door hier participatie(s) te kopen!

Wat verandert er nu?
In principe niet heel veel, behalve dan dat de beloofde rente niet uit huuropbrengsten van de bovenwoning betaald kan worden. De rentelast wordt echter ook een stuk lager en dit kan gefinancierd worden vanuit de huur die SamSam zal betalen aan de commanditaire vennootschap. Heb je plan A gemist, dan verwijs ik je graag door naar de informatie die eerder werd gedeeld over het plan om SamSam voor Zwartsluis te behouden.

En alhoewel plan B veelbelovend klinkt, zijn we er nog niet. Elke bijdrage is meer dan welkom, denk vooral niet dat 1 participatie niet uitmaakt. Uiteindelijk maken vele kleinen 1 grote! En wie weet gaat het nu ineens snel en is “Plan A” alsnog mogelijk?!

Oh en ben jij, of ken jij iemand die geïnteresseerd is in de bovenwoning? Neem dan snel contact op met Leontien voor meer informatie.