Geregeld kreeg ik de vraag: verkoop je ook wasstrips? En alhoewel ik lang niet alle producten eerst zelf uitprobeer voor ik ze inkoop, wilde ik dat bij wasstrips wel doen. Ik schoof het voor me uit, keek af en toe met een schuin oog naar een advertentie van willekeurig merk en stelde het nog langer uit.

Knoop doorgehakt

Totdat ik dan eindelijk eind april bij mijn vaste groothandel de wasstrips van Yokuu langs zag komen. De slogan van Yokuu is “let nature clean your home”. Dat sprak mij wel aan en eindelijk bestelde ik ze dan en heb ik de wasstrips van Yokuu getest!

Geurtjes

Wat ik al van meerdere mensen hoorde was dat veel wasstrips weinig geur aan de was geven. De één vind dat heel prettig, de ander heeft liever een lekkere geur. Persoonlijk ben ik van team geur. Ik ben gek op heerlijke geurtjes, maar ze moeten niet te overheersend zijn. De wasstrips van Yokuu hebben een heerlijke geur. Precies goed naar mijn smaak (eh… geur?). Ik koos voor “Summer Flower” maar er is ook “Cherry Blossom” beschikbaar.

Gebruik

Het gebruik van wasstrips is heel eenvoudig. Afhankelijk van de hoeveelheid was doe je een halve, een hele of 2 velletjes bij je was in de trommel. Het is geschikt voor alle kledingsoorten, inclusief wol, zijde en kasjmier, en alle kleuren. Het kan samen met een wasverzachter worden gebruikt (alhoewel ik daar niet voor zou gaan omdat deze geur zo lekker is). Oh en niet te vergeten, ze kunnen gebruikt worden met alle temperaturen van 15 tot 95 graden Celsius en zelfs bij een handwas. Heb je hardnekkige vlekken of geuren? Breng dan wat Yokuu Allesreiniger op de vlek aan voor het wassen of gebruik de vlekkenzeep van Happy Soaps.

Werking

De probiotica zorgen voor een superdiepe reiniging van je kleding. Ze zijn volledig vrij van verpakkingsplastic en microplastic. Ze zijn lichtgewicht en nemen weinig opslagruimte in beslag. Wat wil een mens nog meer?

Ik heb de wasstrips nu een paar weken in gebruik en ik merk eigenlijk geen verschil met mijn gebruikelijke waspoeder. Daar was ik altijd erg tevreden over, dus ook over de wasstrips. De geur vind ik een erg prettige bijkomstigheid, zelfs mijn dochter viel het op dat de was zo lekker ruikt tegenwoordig!

Over Yokuu

Joris, de oprichter van Yokuu, is bio-engineer en ontdekte in zijn opleiding dat 99% van de bacteriën gezond zijn. Eigenlijk maken zij onze planeet al miljoenen jaren schoon, waarom proberen wij ze dan te doden?

De producten van Yokuu zitten tjokvol gezonde bacteriën en zijn ontworpen om het microbioom binnenshuis te verrijken. Maak kennis met de revolutie in schoonmaak!

Conclusie

Tja, je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen. Ik ben enthousiast over het verhaal van Yokuu én de wasstrips. En daarom heb ik ze toegevoegd aan het vaste assortiment van SamSam. Je besteld ze eenvoudig via de knoppen hieronder. En mocht je interesse hebben in de andere producten van Yokuu, de vaatwastabletten of de reinigers (allesreiniger, vloer, badkamer of glas) laat het me dan even weten via de mail. Ik bestel ze met liefde voor je mee. 

Bestel ze nu: