De zomer is in volle gang. We trekken allemaal onze leukste zomerse kleding aan om optimaal te kunnen genieten van de zonnige dagen. Ben je uitgekeken op die ene jurk, korte broek, shirt of sandalen? En zoek je wat anders? Overweeg dan de gebruikte maar zo goed als nieuwe kleding van SamSam. Want waarom zou je iets nieuws en duurs kopen als dat niet nodig is? Om gebruikte kleding in de spotlights te zetten, dopen wij de komende periode om tot ‘DuurSAMe Kleding Weken’!

SamSam wil jou inspireren om ‘duurSAMer’ te leven en verspilling tegen te gaan. Daarnaast willen we het taboe op tweedehands kleren doorbreken. Wat ons betreft wordt tweedehands het nieuwe nieuw! We zien gelukkig al dat steeds meer mensen voor gebruikte kleding kiezen. De coronaperiode heeft dat versterkt. Mensen kopen niet alleen bij SamSam vanwege de duurzame insteek, maar omdat ze makkelijk, leuke en betaalbare kleding in hun eigen dorp vinden. Dat het gebruikt is, maakt daarbij niet meer uit.

Breed aanbod gebruikte kleding
SamSam biedt een hoogwaardig assortiment aan hippe en betaalbare gebruikte kleding en accessoires. Het aanbod is breed; van babykleding maat 54 tot dameskleding maat 56. En alles er tussenin; van herenkleding, positiekleding, schoenen, sandalen, slippers, sieraden, babyzomerhoedjes tot regenlaarzen.

Gevarieerde mix van merken
Daarbij biedt SamSam een gevarieerde mix van merken. We hebben bijvoorbeeld basics van H&M en Only, maar ook exclusievere designerskleding van bijvoorbeeld Sarah Pacini, Annette Görtz en Pauw Amsterdam. Items waar je nieuw flink voor in de buidel moet tasten. Bij SamSam bieden we het aan voor een betaalbare prijs.

Strenge kledingselectie
Om zeker te weten dat het aanbod van SamSam van de hoogste kwaliteit is, hanteren we een streng selectiebeleid. Ik wil graag dat de kleding er als nieuw uitziet. Zie ik duidelijke gebuikssporen, dan neem ik het niet aan. Zo ben je als koper altijd verzekerd van de beste kwaliteit gebruikte kleding. Vaak hoor ik van klanten dat ze verbaasd zijn dat het tweedehands kleding is. Het mooiste compliment!

Wil je zelf kleding inbrengen en 40 procent van het verkoopbedrag ontvangen? Dat kan! Zo creëren we een ‘win-win-win-situatie.’ De verkoop van een kledingstuk maakt namelijk zowel de koper, inbrenger als SamSam blij!

Bezoek onze winkel tijdens de ‘DuurSAMe Kleding Weken’
Geïnspireerd geraakt door ons ‘duurSAMe’ verhaal? En benieuwd welke kleding we aanbieden? We zien je tijdens onze ‘DuurSAMe Kleding Weken’ graag in onze winkel aan de Stationsweg in Zwartsluis.