Jaaaa, de ‘Week van de Stenen Winkel’ gaat van start!
Deze week vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels. Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Omdat we deze week willen vieren dat onze winkeldeuren openstaan én dat jij klant bij SamSam Zwartsluis bent, zijn er deze week een paar bijzondere activiteiten in de winkel:

Elke dag (van dinsdag t/m zaterdag) verloten we een leuke prijs onder de klanten van die dag en we sluiten de week goed af want op zaterdagmiddag komt Christien van Olst van Sunita Stijladvies in de winkel. Heb je een concrete vraag aan Christien op het gebied van stijl of kleur? Boek dan een “speed-date”  met haar, ze geeft je dan in een kwartier tijd haar advies. Een speed-date boek je eenvoudig door het sturen van een mail naar info@samsamzwartsluis.nl, let op: je kan een voorkeurstijd aangeven tussen 12.00 en 16.00 uur, daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Wil je weten welke prijzen er te winnen zijn? Volg ons dan ook op Instagram en/of Facebook, daar maken we elke dag bekend wat er te winnen is!

Verder doen ook Catootje Kinderspul, Sluusgoed én Bloemenhuis Millefleurs mee met deze week, ook zij hebben die week leuke acties! Volg onze social media kanalen en kom natuurlijk langs in onze winkels!

(Wil je meer weten over dit initiatief, ga dan naar https://weekvandestenenwinkel.com.)

We hebben er zin in!