Cadeauartikelen voor jong en oud

Regelmatig lopen er kinderen (en volwassenen) verlekkerd door de winkel en wijzen van alles aan wat ze graag willen hebben. Dat is niet zo gek, want wij zoeken altijd naar het leukste en bijzonderste speelgoed en cadeauartikelen. Niet de standaard dingen die je in grote ketens kunt kopen, maar juist net die andere, speciale dingen. Bij voorkeur artikelen die duurzaam geproduceerd worden. Zo hebben we naast duurzaam houten speelgoed, ook plastic speelgoed van Green Toys in het assortiment. Dit speelgoed is gemaakt van gerecyclede melkflessen, mooi vormgegeven en ook nog eens van goede kwaliteit. Vrij van allerlei vervelende giftige stoffen en weekmakers, dus echt speelgoed wat je met een gerust hart kunt weggeven. Lees verder onder de foto om te ontdekken wat de wensbox is.

CadeauartikelenVoor de volwassenen staan de vrolijk gekleurde spullen van Rice wel in de top 3 van de meest verkochte (en gewilde) cadeautjes. Dat is niet voor niets: ook Rice produceert haar producten op een duurzame manier, met aandacht voor mens en milieu. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit. De vrolijke melamine bekers zijn kleurvast en blijven ook na veelvuldig gebruik en in de vaatwasser er prachtig uitzien. Iets wat er zo mooi uit ziet en ook nog eens duurzaam is, dat geef je toch graag cadeau?

Stel je persoonlijke wensbox samen

Voor iedereen, jong en oud, die zoveel leuke dingen in de winkel zien hebben we nu wat leuks: de wensbox. Ben je bijna jarig, dan kan je jouw favoriete cadeautjes komen uitzoeken en in jouw eigen persoonlijke wensbox doen. De gasten kunnen dan bij SamSam een cadeautje komen uitzoeken uit deze wensbox en weten zo dat ze iets geven wat de jarige echt wil hebben. Bijkomend voordeel is dat je zo ook niet gauw iets krijgt wat je al hebt. Je krijgt leuke stickers mee om op de uitnodigingen te plakken, om te laten weten dat je je wensbox bij SamSam hebt klaarstaan. Extra leuk is dat de jarige een cadeaubon krijgt ter waarde van 10% van het verkochte bedrag uit de wensbox.

Heb jij het assortiment van SamSam al eens bekeken in de winkel? Wat is jouw favoriete merk/artikel in de winkel?
Ben jij bijna jarig? Of is je kind bijna jarig? Kom dan gauw naar de winkel en informeer naar de mogelijkheden!