Vanaf vandaag, 3 maart 2021, zijn we gelukkig weer open. Tenminste, voor het winkelen op afspraak dan. Natuurlijk willen we het allerliefste volledig open, maar voor nu zijn we blij dat we in elk geval weer klanten mogen ontvangen. Want wat hebben we jullie gemist in de afgelopen periode!

Maak een afspraak!

Via de agenda kan je zelf een afspraak inplannen om te komen winkelen. Denk je langer nodig te hebben? Plan dan meerdere tijdblokken van een kwartier in. Kom je samen met iemand? Zet dat dan in de notities erbij, dan kunnen we daar rekening mee houden. Kinderen tot 12 jaar mag je meenemen als je dat fijn vindt.

En hoe zit het dan met DHL?

Voor het brengen of halen van een DHL pakketje hoef je geen afspraak te maken. De openingstijden voor DHL zijn als volgt:
Dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur
Zaterdag van 10-13 uur.

We hebben niet stil gezeten

De afgelopen periode dat we niet open mochten hebben we niet stilgezeten. Er is veel nieuwe inbreng in de winkel gehangen en we hebben de winkel een metamorfose gegeven. Door te schuiven met rekken en de kleding op een andere manier in te hangen is er veel meer ruimte in de winkel gekomen. Dat moet je gauw komen bekijken! Maak dus gauw een afspraak om te komen winkelen en alles live te kunnen bewonderen!