Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zo ver. De nieuwe website voor SamSam Zwartsluis is een feit. En daarmee dus ook een vernieuwde SamSam als onderneming. Want helaas na ruim 7 jaar niet meer in een fysieke winkel, maar nu online verder. Vandaar de titel van dit blog: SamSam 2.0.

In het najaar van 2022 is er veel gebeurd in mijn leven. Zowel privé als zakelijk stond alles op zijn kop. Zo kwam eind september het nieuws dat het toch niet lukte om de (fysieke) winkel te behouden na een jaar knokken. Gelukkig had ik al een aanbod gekregen voor een leuke baan en zo kwam het dat ik op zaterdag 1 oktober de laatste dag draaide in de winkel en op woensdag 5 oktober begon met mijn nieuwe baan.

Webshop

Het (ondernemers)bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, dus ik bleef nadenken over hoe nu verder. Online is de meest logische stap, maar eerlijk gezegd schuurt dat wel een beetje met mijn idealen. Want wie mij een beetje kent weet dat ik niet zo’n fan ben van online winkelen en juist groot voorstander van de lokale winkels. Denk maar eens aan al die extra pakketten (inpakmateriaal) die verstuurd worden (bezorgers). Niet bepaald duurzaam toch? Waarom die webshop er dan nu toch is? Omdat er toch veel vaste klanten zijn die graag de duurSAMe producten die ik in de fysieke winkel verkocht willen blijven gebruiken. En via deze webshop zijn de producten eenvoudig te bestellen. Bezorgen doe ik, in Zwartsluis en nabije omgeving, zelf. Lekker op de fiets of lopend. Woon je verder weg en kan je jouw favoriete producten niet in jouw buurt kopen? Dan stuur ik je bestelling natuurlijk met liefde aan je op.

De komende tijd zal ik (bijna) dagelijks producten toevoegen aan de webshop. Is jouw favoriete product nog niet toegevoegd en wil je wel bestellen? Stuur me dan een bericht (mag ook een app zijn of DM via social media) om deze te bestellen. Geef je er meteen een leuke product review bij die ik mag plaatsen op de socials van SamSam, dan krijg je ook nog eens een leuke korting!

Markten & Braderieën

Maar dat is nog niet alles. Want wat ik het meest van alles mis, is het contact met mijn klanten. De gesprekken, de gezelligheid. En daarom zal je me in de wijde omtrek van Zwartsluis tegenkomen op de leukste braderiën en markten. Zoals in Meppel bij het Grachtenfestival, de Vleddermarkt, in Hasselt bij de opening van het toeristisch seizoen en uiteraard in Zwartsluis bij Zwartsluis onder Zeil. Een up to date overzicht van de markten waarvoor ik me heb ingeschreven vind je hier.

Mis je nog een markt of braderie in de lijst, waarvan je vind dat SamSam echt moet staan? Laat het me dan weten in een reactie onder dit bericht!

Dus: SamSam komt naar je toe deze zomer ;). En kan je nog niet wachten tot een markt of braderie? Bestel dan jouw favorieten eenvoudig via de webshop!