PUUR! Lifestyle markt

We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van
PUUR! Lifestyle markt in Zwartsluis.
Blijf op de hoogte van nieuwe edities via socia media, volg op:
Facebook en Instagram.

Wil je PUUR! Lifestyle markt in jouw woonplaats? Neem dan contact op met Leontien voor de mogelijkheden!

12 augustus: Puur Lifestyle Zwartsluis

Een lokale, eerlijke en duurzame zomermarkt!

Lokale, eerlijke en duurzame producten. Leontien Voorsluijs is er met haar onderneming SamSam een warm pleitbezorger voor. Letterlijk en figuurlijk, want per (web)winkel en marktkraam brengt ze vol passie pure artikelen al decennialang aan de man en vrouw. Met haar nieuwste initiatief zet ze nu een volgende stap om zuivere goederen en diensten onder de aandacht van een breed publiek te brengen: de zomermarkt Puur Lifestyle Zwartsluis.

Bruisend feel good-uitje

Op zaterdag 12 augustus zal het centrum van het prachtige waterdorp tussen 12.00 en 19.00 uur in pure sferen verkeren. De Handelskade en Stationsweg vormen dan het decor voor een bruisend feel good uitje. Design, art, fashion, vintage, sieraden, kids stuff en natuurlijk food. Alles wat lokaal, eerlijk of duurzaam gemaakt is, vind je op de lifestylemarkt.

Pure producten en diensten

Plaatselijke winkeliers en lokale telers bieden hun streekgebonden producten aan, regionale en landelijke ondernemers stallen hun duurzame waren uit en ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen tonen hun eerlijk gemaakte en eigenzinnige creaties. Bovendien krijgen maatschappelijke stichtingen uit de wijde omtrek een podium om hun inspirerende verhaal te vertellen.  Het maakt Puur Lifestyle Zwartsluis een markt waar liefhebbers van lokaal, eerlijk en duurzaam elkaar vinden en ontmoeten.

Blijf op de hoogte via de sociale media kanalen van PUUR! Lifestyle markt, je vindt ons op Facebook en Instagram.